

2013 Annual Business Review/Medical Devices and Diagnostics Sector Review
Tuesday, January 22, 2013
8:30 a.m. to 3:00 p.m. (Eastern Time)
The Pierre New York, New York, N.Y.

AGENDA

Time	Topic	Length	Speaker
7:30 a.m.	Breakfast/Tech Displays	60 minutes	
8:30 a.m.	4Q/2012 Year End Results	25 minutes	Louise Mehrotra VP, Investor Relations
8:55 a.m.	Annual Business Review	40 minutes	Alex Gorsky CEO
9:35 a.m.	2013 Financial Guidance	10 minutes	Dominic Caruso CFO, VP, Corporate Finance
9:45 a.m.	Q&A	45 minutes	Senior Leadership Team
10:30 a.m.	Break/Tech Displays	30 minutes	
11:00 a.m.	Intro-MD&D Day	5 minutes	Louise Mehrotra
11:05 a.m.	Global Surgery	25 minutes	Gary Pruden Worldwide Chair Global Surgery Group
11:30 a.m.	Global Medical Solutions	25 minutes	Karen Licitra Worldwide Chair Global Medical Solutions
11:55 a.m.	Lunch/Tech Displays	50 minutes	
12:45 p.m.	Global Orthopaedics	25 minutes	Michel Orsinger Worldwide Chair, Global Orthopaedics Group
1:10 p.m.	Q&A Panel	60 minutes	Pruden, Licitra, Orsinger
2:10 p.m.	Closing Remarks	5 minutes	Dominic Caruso
2:15 p.m.	Conclusion/Media Briefing in the Salon Room		Pruden, Licitra, Orsinger